Klubitalon jäseneksi voi liittyä työikäinen (18-65 v.) henkilö. Suunnittelemme, toteutamme ja teemme päätökset yhteisönä, jossa kaikkien ideat ja ajatukset ovat yhtä tärkeitä. Jokainen tuo yhteisöön omat ideansa, unelmansa ja ajatuksensa, ja toisilta voi oppia myös uutta.

Klubitaloyhteisön yleistä turvallisuutta uhkaavaa henkilöä ei voida valita jäseneksi. Mitään jäsenmaksua ei ole, ja jäsenyys on aikarajoitteeton (ellei jäsen itse halua erota Klubitalon jäsenyydestä). Jäsenellä onkin aina oikeus palata Klubitalolla poissaolon pituudesta huolimatta. Jäsenyys ei sido eikä velvoita jäsentä mihinkään.

Jäseneksi voit hakeutua läpikäymällä perehdytyksen. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että varaat tutustumisajan Klubitalolta; esittelemme sinulle tilat, kerromme tarkemmin toiminnastamme ja pohdimme yhdessä kanssasi miten Klubitalo voisi sinua tukea.

Perehdytysvaiheessa voit käydä talolla kaikessa rauhassa, osallistuen vapaaehtoisesti toimintaan joka sinua kiinnostaa. Kun päätät liittyä jäseneksi, täytämme yhdessä jäsenkaavakkeen sekä tavoitesuunnitelman jossa kartoitamme hieman tarkemmin tavoitteitasi.

Mikäli jäsenyys kiinnostaa sinua, taikka haluat tulla tutustumaan Klubitaloon, voit varata tutustumisajan joko soittamalla 050 469 8986 taikka sähköpostitse imatranklubitalo(at)eskot.org. Joka maanantai klo 12.30 – 13.30 Klubitalolla on avoin tutustumisaika, johon voit tulla ilman etukäteisilmoittautumista.

Klubitalon päivittäinen toiminta rakentuu yhteisöä ylläpitävien työtehtävien varaan, jotka suunnitellaan yhdessä. Yhteisen tekemisen lomassa voi tulla itse kuulluksi ja kuulla muiden kuulumisia sekä osallistua vapaa-ajan aktiviteetteihin.