Imatran Klubitalolla työskennellään kahdessa tiimissä: keittiö- ja tapahtumatiimissä sekä toimisto- ja viestintätiimissä.

Keittiö- ja tapahtumatiimi - Maukasta ruokaa mukavassa seurassa!

Keittiössä valmistetaan terveellistä, herkullista ja huokeahintaista lounasta joka arkipäivä. Yhdessä valmistetun päivittäisen lounaan ohella Keittiö- ja tapahtumatiimi vastaa myös seuraavista talomme toimintaan liittyvistä osa-alueista:

Klubitalon Kahvion ylläpito; kahvion tehtävät muodostuvat tavanomaisista askareista; aina kahvinkeitosta ja asiakaspalvelusta kahvion siisteydestä huolehtimiseen.

Materiaalihankinnat keittiöön sekä ruokalistan suunnittelu. Tilaamme valtaosan tarpeista tukusta, mutta tarvittaessa käymme myös itse ostoksilla.

Pihatyöt ja kasvimaan ylläpito. Klubitalolla riittää pihapiiriä, jota talvella kolata ja jonka nurmea kesällä ajella. Lisäksi pihaltamme löytyy pieni kasvimaa, joka tarvitsee myös ylläpitoa.

Toimisto- ja viestintätiimi – Tiedonvälityksen aallonharjalla!

Toimistossa jäsenistö ja henkilökunta tekevät yhdessä talon toiminnan kannalta tärkeitä tehtäviä, mm. tilastointia ja monenlaista taustatyötä. Sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäviä on talolla runsaasti.

Toimisto- ja viestintätiimin vastuualueisiin kuuluu mm. seuraavat osa-alueet:

- Tilastointi ja jäsenrekisterin ylläpito (SalesForce-ohjelma). Jäsenrekisteri on tietosuojalain mukainen,
- Klubitalon respan (vastaanoton) ylläpito,
- käännöstyöt (englanninkielisten klubitalomateriaalien kääntäminen suomeksi),
- ATK-ohjaus (jäsen voi sopia työntekijän kanssa henkilökohtaisesta ATK-ohjauksesta. Myös jäsenistöllämme on omasta takaa paljon osaamista, joten tukea ja neuvoa saa myös toisilta jäseniltä)
- Ulkoinen viestintä; Klubilehti, sosiaalisen median päivitykset (InDesign)
- Sisäinen viestintä: viikkotiedote, yksittäiset tapahtumatiedotteet
- Taloushallinto; kirjanpitoa
- Sekalaisia pienempiä tehtäviä; skannaukset, kopioinnit, laminoinnit, silppuroinnit
- Toimisto- ja viestintätiimin käytössä SalesForce -ohjelmiston lisäksi mm. Netvisor -taloushallinto-ohjelmisto. Käytössämme on Office365, ja sen myötä käytämme tallennuksissa Sharepointia, yhteydenpidossa hyödynnämme Teamsia. Klubilehden ja tiedotteiden laatimisessa meillä käytämme mm. Publisheria sekä Adoben InDesignia.

Molempien tiimien tehtävänä on myös toimitilojen viikoittainen perussiivous. Klubitalomallin mukaisesti kaikki osallistuvat yhdessä tilojen siistimiseen.