Usein kysytyt kysymykset, eli mitä olet aina halunnut tietää Klubitalosta…

Mitä jäseneksi pääseminen maksaa?
Jäsenyys on maksuton.

Voivatko lähikuntien asukkaat tulla jäseniksi Imatran Klubitalolle?
Kyllä voivat, sinun ei tarvitse asua Imatralla.

Olen kiinnostunut Klubitalon toiminnasta ja haluaisin tulla tutustumaan?
Maanantaisin klo 12.30 – 13.30 talollemme voi tulla tutustumaan ilman erillistä ajanvarausta. Jos et tuona aikana pääse, soita talollemme (050 469 8986), lähetä sähköpostia (imatranklubitalo(at)eskot.org) taikka piipahda talolla varaamassa tutustumisaika joka sinulle paremmin sopii.

Mitä jäseneksi liittymiseen kuuluu?
Sovi tutustumisaika talolle. Sinut ottaa vastaan jäsen ja työntekijä; tässä ensitapaamisessa sinulle kerrotaan Klubitalon toiminnasta sekä esitellään tilat. Samalla pohdimme yhdessä, miten Klubitalo voisi sinua tukea.
Tämän alkukeskustelun lopuksi sovimme kanssasi erilliset perehdytyskäynnit Klubitalon tiimeihin. Perehtymisen jälkeen sinulle on jo muodostunut selkeämpi kuva talomme toiminnasta, ja voit tehdä päätöksen haluatko liittyä jäseneksi, täytät vain jäsenkaavakkeen. Liittymisestäsi kerrotaan muodollisesti talokokouksessa (kokoukset maanantaisin klo 13.30), jonka jälkeen olet virallisesti Imatran Klubitalon jäsen. Liityttyäsi jäseneksi teemme kanssasi tavoitesuunnitelman, jossa yhdessä työntekijän kanssa pohdit polkuasi Imatran Klubitalolla.

Onko Klubitalolla lääkärin vastaanottoa, lääkitystä tai terapiaa?
Ei ole.

Täytyykö minun osallistua työpainotteisen päivän tehtäviin, ja saako tehtävien teosta mitään palkkaa?
Toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista, maksutonta ja palkkiotonta. Kannustamme jäseniä osallistumaan työpainotteiseen päivään.

Onko jotain aikarajaa, kuinka paljon tai pitkään Klubitalolla pitää olla?
Jäsen osallistuu päivittäiseen toimintaan vapaaehtoisesti, ilman osallistumisvelvoitteita. Jäsen voi yhdessä työntekijän kanssa tavoitesuunnitelmaa laatiessa pohtia, kuinka usein käy talolla.

Onko jokin ehdottoman pakollista?
Yhdessä sovittujen pelisääntöjen huomioon ottaminen on. Hyvät tavat ja toisten kunnioitus kuuluvat Klubitalon arkeen. Klubitalo on päihteetön.

Mikä on henkilökunnan rooli?
Henkilökunnan ja jäsenistön yhteinen työpanos takaa talon toiminnan jatkuvuuden.  Jäsenistön osallistuminen talon toimintojen toteuttamiseen on ensisijaisen tärkeää: Klubitalo ei toimi ilman jäsenten aktiivista panosta. Henkilökunnan tärkein tehtävä onkin rohkaista jäseniä osallistumaan työpainotteisen päivän tehtäviin, yhdessä rinta rinnan. Henkilökunta tekee sinun kanssasi, ei sinulle.

Onko Klubitalo avoinna iltaisin?
Syys- ja kevätkaudella klubitalo on tiistaisin avoinna klo 19.00 asti. Kesä-, heinä- ja elokuussa tiistai-aukiolot ovat hieman supistetummat; vain klo 17.00 asti.

Onko Klubitalo avoinna viikonloppuisin?
Joka kuukauden viimeinen sunnuntai on työntekijä-vetoisesti avoinna klo 9.00 – 14.00, sunnuntairuokailun muodossa. Talo on myös satunnaisesti avoinna sunnuntaisin jäsenvetoisesti. Tiedotamme näistä erityis-aukioloajoista mm. Facebook-sivullamme sekä viikkotiedotteessamme.

Voiko Klubitalolla pestä pyykkiä?
Kyllä voi. Varaat vain ajan respasta löytyvästä pyykkivarauslistasta. Varattavat pyykkiajat ovat ma- pe klo 8.00 – 13.00. Hinta 0,50 €/ koneellinen (sisältäen pesu- ja huuhteluaineen). Pyykkimaksu maksetaan respaan.

Onko Klubitalolla peseytymismahdollisuus?
Kyllä, talolta löytyy suihku- ja saunatilat. Jos sinun tarvitsee käydä suihkussa, mainitse siitä henkilökunnalle. Tiistaisin Klubitalolla on sauna-iltapäivä; miesten saunavuoro on klo 14.30 – 15.30, naisten vuoro 15.30 – 16.30. Sauna on ilmainen, talolta löytyy tarvittaessa pyyhe, pefletti sekä pesuaineet.

Etkö löytänyt vastausta? Tule käymään talolla tai soita 050 469 8986 ja kysy, me vastaamme mielellämme.